ACTIVITEIT

Groeihuis opstartkamp

28-29-30 augustus

Tijdens het Groeihuis opstartkamp gaan we werken rond een stevige uitdaging: het bouwen van een echt, duurzaam, circulair en verplaatsbaar ‘Tiny House’ in Pluktuin Oetingen. Het onderstel zal beschikbaar zijn, maar alles dat daarbovenop zal komen, mogen jullie zelf in groep beslissen. Met een groep van ongeveer 20 jongeren van 14 jaar en ouder beslissen we over de functie van het tiny house en starten we met de bouw ervan. 

We bouwen samen tussen 9u en 19u en beschouwen dit opstartkamp ook als een heuse teambuilding. Overnachten op terrein in een tent is ook mogelijk. 

Is dit jouw ding? Schrijf je gerust al in, want de plaatsen zijn beperkt!

Vanaf september komen we dan met deze groep maandelijks één volledige dag (op zaterdag of zondag) samen om aan het Groeihuis te werken. Deze dag wordt in samenspraak met de deelnemende jongeren vastgelegd. Tussendoor zullen er ook nog een aantal werfvergaderingen plaatsvinden, zodat we samen met de ingenieurs en experts de planning kunnen opmaken en het juiste materiaal kunnen verzamelen.

Locatie

Oetingen, Gooik

28-29-30 augustus

9u-19u (overnachting optioneel)

Kostprijs

Kleine bijdrage voor maaltijden

In samenwerking met

Het project

Samen met 20 andere jongeren bouwen we onder begeleiding van ingenieurs en wetenschappers aan het (tiny) huis van onze dromen!

Scroll to Top