ACTIVITEIT

Bezoek aan DUBIT – Duurzaam (ver)bouwen in Team

woensdag 10 mei

Na ons bezoek aan Kooti, een echte Tiny House-bouwer in Hemiksem, gaan we nu op bezoek bij DUBiT. Duurzaam (ver)bouwen in Team. In dit expertisecentrum werken studenten, docenten en onderzoekers van de Odisee Hogeschool samen met ondernemers aan technische bouwinnovaties. De ideale plek om meer informatie te weten te komen over welke bouwinnovaties wij kunnen toepassen in de bouw van ons Tiny House. 

Ben je 14 jaar of ouder? En wil je graag mee met ons? Schrijf je dan zeker in via onderstaand formulier. De inschrijving is gratis!
We vertrekken woensdag om 13u45 in Oetingen (Gooik) en zijn terug om 17u15. Je kan ook rechtstreeks naar de Odisee Hogeschool in Aalst komen, daar spreken we af om 14u25 en de activiteit eindigt daar om 16u30. Tot dan!

Je kan vrijblijvend aan deze activiteit deelnemen en kennismaken met de begeleiders en de groep. Nadien kan je nog steeds beslissen om aan te sluiten bij de Groeihuis-werking, die van start gaat in augustus 2023.

Locatie

Oetingen, Gooik of Kwalestraat, Aalst

Woensdag 10 mei

Vertrek om 13u45

Kostprijs

Gratis

In samenwerking met

Het project

Samen met 20 andere jongeren bouwen we onder begeleiding van ingenieurs en wetenschappers aan het (tiny) huis van onze dromen!

Scroll to Top